Fachkraft Küche. Koch/Köchin

Informationen für Ausbilder und Ausbilderinnen, Auszubildende, Berufsschullehrer und Berufsschullehrerinnen, Prüfer und Prüferinnen, Ausbildung gestalten
Langbeschreibung
Implementation guides from the series Ausbildung gestalten support instructors, vocational school teachers, examiners and trainees in their efficient and practice-oriented planning and implementation of vocational training and examinations. The series is published by the Federal Institute for Vocational Education and Training (BIBB). The contents are developed in collaboration with experts from the training field.
Autor*in:
Hans Schneider
Art:
Kartoniert
Sprache :
Deutsch
ISBN-13:
9783847429081
Verlag:
Verlag Barbara Budrich
Erscheinungsdatum:
05.09.2022
Erscheinungsjahr:
2022
Ausgabe:
1/2022
Maße:
29.7x21x0.8 cm
Seiten:
138
Gewicht:
539 g

34,90 €

Alle Preise inkl. MwSt. | versandkostenfrei
Lieferzeit: Sofort lieferbar