Bayerisch vegetarisch

Über 50 weiß-blaue Schmankerl
Langbeschreibung
Hearty, Bavarian and vegetarian - in this book, true love meets good traditional Bavarian fare with a meatless shopping list! Birgit Fazis, a food blogger and author from Bavaria's beautiful Ammersee lake region, vividly shows how our favourite dishes from the Bavarian heartlands can be turned into mouth-watering vegetarian feasts. More than 50 recipes will win you over with a combination of much-loved classics, and other delicious titbits with a modern twist: from radish tarte flambé fresh from the oven to a bee sting cake in a glass. A small "beer garden glossary" and attractive photographs round off the book, making it a must for all lovers of Bavarian cuisine from the heartlands.
Birgit Fazis ist Pädagogin und widmet sich seit der Eröffnung ihres Food- und Lifestyleblogs emmabee.de im Jahr 2010 ganz dem Kochen und Backen. Ihre Leserschaft erfreut sich an ihrer Verwöhnküche, DIYs und Geschichten aus dem Alltag. Sie lebt mit ihrem Mann und ihren drei Töchtern am Ammersee.
Autor*in:
Birgit Fazis
Art:
Kartoniert
Sprache :
Deutsch
ISBN-13:
9783800102952
Verlag:
Verlag Eugen Ulmer
Erscheinungsdatum:
14.09.2017
Erscheinungsjahr:
2017
Ausgabe:
1/2017
Maße:
23.5x17x1.2 cm
Seiten:
128
Gewicht:
431 g

17,90 €

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